Може ли и аз да се включа?
Отговор на първи въпрос - Защо не харесвате/мразите чалга? - Защото певиците изглеждат напълно еднакво - руси или черни къдри, натъпкани със силикон, пеят фалшиво, облеклото им се състои от прашка и сутиен, снимат се голи кадето им падне, а на всичкото отгоре текстовете на песните са толкова еднакви и тъпи, че направо да ти призлее.
Отговор на втори въпрос - Коя е първата дума, за която се сетите, когато чуете "чалга"? - Точно за дума не се сещам, но си представям кръчма, пълна с пияни мъже, а на масата се кълчи някоя чалгаджийка.
Отговор на трети въпрос - Кой чалгаджия или коя чалгаджийка мразите най-много и когато запее или се появи в телевизията, запушвате си ушите и превключвате на друга програма? - Ами честно казано не ги знам въобще, но ги мразя всичките. Дразни ме обаче Азис. И то много. Но аз не слушам програми, по които се пее такава отвратителна и долна музика.
Отговор на четвърти въпрос - Харесва ли ви това, че в Music Idol дадоха задача да се пее чалга? Защо? - Не, не ми харесва, защото няма смисъл млади и талантливи жени и мъже да си губят времето с подобен тип вулгарна музика, когато могат да пеят хубава поп музика. Но все пак това е разбираемо, защото чалгата е един от най-слушаните стилове музика днес (за съжаление).
Отговор на пети въпрос - Съдите ли за човека по това дали харесва чалга? В смисъл, променяте ли си мнението за него? Защо? - Определено не оставам с добро впечетление от хора, слушащи чалга, но все пак има и свестни хора, любители на чалгата. И въпреки всичко се радвам, че съм заобиколена от хора, мразещи чалгата.
Отговор на шести въпрос - Според вас какво е подтикнало чалгаджийките да вършат именно това? - Най вероятно славата и парите.